INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Mourinho a dat lovitura » Chelsea l-a transferat pe Cavani!

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 12:30

Chelsea a ajuns la un acord cu gruparea italiană Napoli pentru transferul atacantului uruguayan Edinson Cavani în schimbul a 49,3 milioane de lire sterline (aproximativ 58 de milioane de euro), informează telegraph.co.uk, care citează postul de radio oficial al formaţiei napoletane.

Alături de Chelsea, o altă formaţie englezească, Manchester City, a fost interesată de transferul lui Cavani, deşi tatăl fotbalistului declara luna trecută că fiul său ar prefera un transfer la Real Madrdid.

Totuşi, postul de radio napoletan Radio Marte a anunţat: "Am aflat dintr-o sursă de foarte mare încredere din cadrul clubului că Napoli a ajuns la un acord cu Chelsea pentru transferul lui Cavani. Managerul Rafa Benitez şi-a dat acordul, dar înainte de a face publică informaţia, Napoli vrea să-şi asigure un înlocuitor pentru "Il Matador". Napoli va încasa aproximativ 58 de milioane de euro (49,3 milioane de lire sterline), cu puţin sub clauza de reziliere."

Potrivit sursei citate, salariul anual al lui Cavani va fi de 8,5 milioane de euro (7,2 milioane de lire sterline) plus venituri din cedarea drepturilor de imagine. Cavani (26 de ani) a fost golgheterul ediţiei precedente a Serie A, cu 29 de reuşite.

Edinson Cavani îi solicitase, luni, preşedintelui Aurelio De Laurentiis o întrevedere pentru a discuta despre viitorul său la Napoli. "Nu cred că Edinson Cavani va pleca la 10 august. Am încredere în el, pentru că îl consider un bărbat adevărat. Nu îmi va face vreo farsă. Dacă el va dori să plece, o va face după o lungă perioadă de gîndire. Vom şti totul până la 20 iulie. Dacă nu, îl voi plesni!", a precizat, luni, De Laurentiis pentru postul Radio Rai.

Edinson Cavani a evoluat în carieră pentru Danubio, Palermo şi Napoli. El a fost achiziţionat de Napoli de la Palermo în 2010 în schimbul a circa 17 milioane de euro.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  13 August 2013, 14:40

hoho

vlad_condurache
vlad_condurache  •  26 Iunie 2013, 10:43
Postat de monere1980 pe 25 Iunie 2013, 18:13

LOL... ce mai lovitura a dat Chelsea. Bayern transfera finalisti de CL (Goetze + Levandowski) iar Chelsea da lovitura cu Cavani :D Sa mai dea lovituri din astea ca imi place. In loc sa dea lovitura cu un Reus, sau sa-l aduca inapoi si sa-l titularizeze pe De Bruyne, Chelsea se tine de prostioare. Ma rog, probabil ca stie Mou de ce are nevoie dar eu nu vad pe Cavani ca o mare afacere

Da chiar asa...cine e Cavani? Un "papleaca" golgheterul Italiei, cel mai inchis campionat din lume ca joc, cu 29 (!!!) de goluri marcate. Au dat de pomana banii astia de la Chelsea...mai bine il luau pe Patulea de la Iasi.

whitecollar
whitecollar  •  25 Iunie 2013, 19:00

lol. nu mai aburiti lumea... nu e nicaieri stirea ca chelsea il transfera, e doar ca manchester united a intrat in contact cu clubul.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează