INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho a fixat ținta numărul 1 a campaniei de transferuri din această iarnă. Este din Spania și vine să îi creeze concurență lui Pogba

Soler, stânga Foto: Guliver/Getty Images
Soler, stânga Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 22:33

Mijlocașul Valenciei, Carlos Soler, ar putea ajunge în această iarnă la Manchester United.

Potrivit publicației "The Independent", Soler este considerat de antrenorul Jose Mourinho prioritatea numărul 1 a campaniei de transferuri din ianuarie, portughezul conștientizând, după cele aproape 3 luni de absență ale lui Pogba din cauza unei accidentări, că United are nevoie de un jucător pe postul francezului care să îl înlocuiască cu brio, atunci când acesta va mai indisponibil.

Soler și-a prelungit în mai contractul cu Valencia, iar în noua înțelegere "liliecii" i-au înserat o clauză de reziliere în valoare de 80 de milioane de euro. United este dispusă să plătească spaniolilor suma de 40 de milioane de euro pentru Soler la care se adaugă cedarea definitivă al lui Andreas Pereira, jucător aflat deja sub formă de împrumut și care se simte foarte bine la formația antrenată de Marcelino. Valencia se confruntă în continuare cu probleme financiare, regiunea având pierderi de 65 de milioane de lire sterline, astfel încât ar fi foarte greu gruparea spaniolă să refuze o ofertă bună.

În vârstă de 20 de ani, Soler este un produs al centrului de copii și juniori al Valencia, fiind în curtea acestora de la vârsta de 8 ani. Mijlocașul spaniol a debutat pentru prima echipă a "liliecilor" în decembrie 2016 și mai are contract cu gruparea din La Liga până în iulie 2021.

12 partidea bifat Soler în acest sezon în toate competițiile reușind un gol și 4 assist-uri

Surse: mirror.co.ukexpress.co.ukfichajes.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2017, 10:31

Mourinho nu ar face fata ca selectioner al unei nationale. Ar trebui sa se limiteze la efectivul fotbalistic al unei singure tari. E greu pentru el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează