INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho a luat decizia finală în cazul lui Rooney » Ce se va întâmpla cu vedeta lui United

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 11:10

Jose Mourinho a lămurit situația lui Wayne Rooney, căpitanul lui Manchester United.

Antrenorul portughez a anunțat că va conta în continuare pe jucătorul de 31 de ani și că nu se pune problema ca atacantul lui United să plece.

"Știu că mai poate juca. Știu că este un jucător de top și că poate juca la un nivel înalt. Nu pot să îmi imaginez ce se va întâmpla când va avea 33, 34 sau 35 de ani.

Dar pot spune că este un jucător foarte bun și este foarte important pentru noi. Nu pleacă nicăieri. Nouă ne place de el și el ne place pe noi.

El este căpitanul meu. Este căpitanul echipei. Nu este fericit când stă pe bancă, dar cred că este mai nefericit când nu e pe bancă din cauza unei accidentări", a spus Jose Mourinho, potrivit Sky Sports.

În acest sezon, Rooney a jucat 12 meciuri și a marcat un sigur gol.

2004
este anul în care Rooney a venit la United, de la Everton, pentru 37 de milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează