INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Mourinho are planuri uriașe la United » Manchester face o ofertă amețitoare pentru vedeta rivalei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 16:20

Jose Mourinho se pregătește pentru noul sezon, iar Manchester United vrea să facă un transfer important.

The Sun anunță că Manchester United plănuiește să îl transfere pe Eden Hazard, mijlocașul belgian al celor de la Chelsea. Jose Mourinho îl vrea pe fostul său elev și va face o ofertă de 100 de milioane de euro.

Hazard, 26 de ani, mai are contract cu Chelsea până în 2020 și rămâne de văzut dacă Roman Abramovich va accepta oferta "diavolilor", belgianul fiind vedeta echipei londoneze.

Hazard joacă la Chelsea din 2012, când a fost adus de la Lille, pentru 35 de milioane de euro. În acest sezon a bifat 23 de prezențe pentru formația lui Antonio Conte și a marcat de 8 ori, oferind și 7 pase de gol.

75.000.000 €este cota lui Hazard, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează