INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Mourinho chiar e un tip special » Își trimite jucătorii la încălzire, iar el se retrage în birou pentru a face asta

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 13:56

Jose Mourinho e la un sezon aproape dezastruos cu Chelsea, dar nu se ferește să spună ce face înaintea fiecărei partide pe care formația londoneză o dispută.

Antrenorul portughez a declarat pentru englezii de la Daily Mail că înaintea meciurilor se uită la seriale în propriul birou.

"Ador să stau în biroul meu de la stadion. Înaintea meciurilor stau acolo și mă uit la un film pe tabletă. Urăsc momentul cînd cineva îmi bate la ușă și îmi spune că trebuie să merg la interviuri.

Acela e locul meu preferat, nu în vestiar. Îmi place să mă uit la seriale. În timpul ăsta, jucătorii sînt la încălzire sau în vestiar. Secundul meu este cel care se ocupă de jucători", a spus Mourinho.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
connstantinn
connstantinn  •  14 Decembrie 2015, 14:21

Cred ca sta si isi numara banii si isi zice: hai ca i-am facut si pe fraierii astia ...

124147444589181
Derrick Chu  •  14 Decembrie 2015, 14:17

Aiurea seriale...se'ncuie'n vestiar si se da singur cu capu' de pereti.."Ce bou am fost sa revin la Chelsea!!! Dupa ce ma da Roman afara de Craciun, slujba, nici sa car prosoape nu mai gasesc..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close