INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - AS ROMA 1-1

Mourinho după 1-1 cu Roma: "Sîmt mulţumit, dar m-a dezamăgit Balotelli"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2009 00:00

Antrenorul Jose Mourinho a afirmat după derby-ul de duminică seară cu AS Roma, scor 1-1, că fotbaliştii echipei sale se puteau descurca mai bine, fiind nemulţumit în special de evoluţia lui Balotelli, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.

Oaspeţii au deschis scorul prin Vucinic (13), iar Inter a egalat prin Eto'o (48). Fundaşul român Cristian Chivu a rămas pe banca de rezerve. Inter se menţine pe primul loc în Serie A după 12 etape, cu 29 de puncte, 5 mai mult decât Juventus.

"Am văzut trei echipe pe teren. Una a vrut să câştige şi nu a putut, alta nu a vrut să câştige, aşa că nu a jucat un fotbal foarte bun, iar alta a fluierat de 50 de ori. Nu prea mi-a plăcut meciul, dar nu o să fac o dramă din faptul că nu am câştigat. Sunt mulţumit şi cu acest punct, am încercat să schimb jucătorii la mijloc, dar degeaba. A fost un meci pe care nimeni nu merita să-l câştige", a spus Mourinho.

El l-a criticat pe Balotelli, care a fost introdus la pauză: "Balotelli a fost aproape zero. Nu s-a mişcat, nu a muncit şi nu a ajutat echipa. A evoluat doar 45 de minute miercuri, are 19 ani şi putea să facă mai multe. Nu mai ştiu ce să fac cu el, am încercat toate strategiile posibile".

Antrenorul lui AS Roma, Claudio Ranieri, a declarat că Mourinho se plânge după fiecare partidă. "Noi ne-am creat multe şanse, îmi place fotbalul în forţă, dar dată viitoare trebuie să venim cu armură pe noi. Mourinho s-a plâns de arbitraj? Mă aşteptam, aşa face mereu. Este incredibil! Mulţumită lui Patrick Vieira, De Rossi a suferit o fractură de pomete şi trebuie operat. Eu sunt mulţumit de jocul echipei mele, dar e normal că aş fi vrut mai mult", a afirmat tehnicianul.

NewsIn

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  09 Noiembrie 2009, 15:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

mai bine taceai :)

 •  09 Noiembrie 2009, 14:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

"v-a angajat" nu "va"

 •  09 Noiembrie 2009, 12:42

Sunt sau sint multumit...nu simt

Vezi toate comentariile (3)
Comentează