INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho e disperat s-o antreneze pe Manchester United! » Scrisoare de ȘASE pagini trimisă de portughez șefilor de pe Old Trafford!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 10:02

Jose Mourinho vrea neapărat să o antreneze pe Manchester United, iar pentru a-și îndeplini visul, portughezul le-a trimis o scrisoare de 6 pagini șefilor de pe Old Trafford, scrie The Independent.

Jorge Mendes, agentul lui Mou, i-ar fi contactat pe cei din conducerea echipei engleze pentru negocieri, dar nici tehnicianul nu stă cu mîinile în sîn.

The Special one le-a explicat, în scris, celor de la United cît de mult își dorește să preia echipa și că e dispus să-și adapteze stilul pentru a se adapta la principiile formației engleze, care a fost întotdeauna adepta jocului deschis, fotbalului ofensiv și a creșterii tinerilor.

În scrisoarea trimisă, Mou a făcut și o analiză a sezonului în curs, explicînd cum ar putea îmbunătăți situația și a indicat nume pentru campania de achiziții care ar întări lotul.

Sursa citată mai scrie că în acest fel, Mourinho crede că a făcut pasul decisiv pentru a obține postul pe care-l visează de peste 10 ani.

Jose Mourinho, 53 de ani, ar urma să-l înlocuiască pe Louis van Gaal, 64 de ani. Portughezul a fost asistentul olandezului cînd acesta o antrena pe FC Barcelona, între 1997-2000.

Jorge Mendes a reacționat după informația apărută în Anglia, negînd orice contact între antrenorul portughez ș United: "Cu privire la știrea publicată azi de presa britanică despre Jose Mourinho, nu cred că se gîndește cineva că un antrenor precum Jose ar scrie o scrisoare către un club pentru a-și oferi serviciile. E ridicol și absurd".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ge0x
ge0x  •  24 Ianuarie 2016, 21:14

Mou e la fel de expirat...cine vrea sa vada o echipa care desi are super jucatori sta *** in poarta ??? Manchester united a fost mereu o echipa de atac, dar de cand a plecat ferguson inca nu si-a gasit antrenorul potrivit...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eshayk
eshayk  •  24 Ianuarie 2016, 21:09
Postat de legend31 pe 24 Ianuarie 2016, 11:42

Un nimic cu 2 Champions League si cu titluri de campioane castigate in toate mandatele pe care le-a avut...bravo! te pricepi la fotbal:))

Vorbesti sa nu adormi ; La Real, in trei ani doar un titlu si o cupa, iar UCL doar a visat ... La Chelsea a cucerit la revenire titlul, iar anul urmator cu acelasi lot se batea la retrogradare ... intr-adevar ,,mare '' antrenor ...Cat priveste cele doua UCL a obligat echipele respective sa joace cel mai urat fotbal posibil .

andrei.33
andrei.33  •  24 Ianuarie 2016, 18:06
Postat de legend31 pe 24 Ianuarie 2016, 11:43

La Real a luat ultimul titlu pentru spanioli..(au un titlu in 7 ani..ala luat de el)..la Chelsea in total in 6 sezoane are 3 Premier League..cam atatea are Wenger la Arsenal dar in vreo 18 ani...intelegi cum sta treaba geniule?

Geniule, Wenger n-a avut niciodata bugetul lui Mourinho.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează