INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA - MANCHESTER UNITED, MIERCURI, 21:45, GSP. TELEKOM

Mourinho e la cuțite cu Pogba: ”Păr vopsit, mașină mare, ceas mare și tatuaje. Vreau să înțeleg de ce a spus că nu mai vrea să joace” 

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2018 11:11

Jose Mourinho, managerul lui Manchester United, care s-a certat cu Paul Pogba la pauza meciului cu Newcastle (0-1), nu știe dacă îl va folosi pe francez miercuri, la Sevilla, în turul optimilor Champions League.

Multă vreme, José Mourinho l-a apărat pe Paul Pogba. A susținut că tot ce au scris jurnaliștii britanici despre conflictul dintre ei a fost doar o minciună, reacționând furios la criticile analiștilor sportivi, foști mari fotbaliști.

Acum, managerul lui Manchester United pare că l-a lăsat din brațe pe internaționalul francez. Și reacția sa arată că relația cu cel mai scump jucător al lui Manchester, cumpărat cu 105 milioane în 2016, de la Juventus, este tot mai tensionată. 

I-a reproșat tactica

Mou s-ar fi certat cu Pogba la pauza meciului de la Newcastle, pierdut cu 1-0 pe 11 februarie, înlocuindu-l după golul primit, după ce mijlocașul i-a reproșat deciziile tactice. Și s-a enervat că a aflat de-abia sâmbătă dimineață că fotbalistul e indisponibil pentru partida jucată în aceeași zi cu Huddersfield, în FA Cup, 2-0.

Întrebat dacă îl va folosi pe Pogba la Sevilla, în Champions League, tehnicianul portughez a replicat: "Mai bine vorbim de Scott McTominay. El merită să evolueze mai mult. Nu are nici părul vopsit, nici mașină mare, nici ceas mare, nici tatuaje". O aluzie evidentă la "cocoș". 

A încheiat vizibil iritat: "Nu știu dacă voi începe cu Pogba. Înainte de orice, vreau să înțeleg de ce a spus că nu mai vrea să joace". 

Regretă că a ales United?

Potrivit L'Équipe, Paul Pogba e nemulțumit de tactica și jocul lui Manchester și ar regreta că s-a întors la clubul "diavolilor". Impresarul său, efervescentul Mino Raiola, ar fi contactat deja Real Madrid, oferindu-l campioanei Europei. Francezul ar putea ajunge pe "Bernabeu" în schimbul a 135 de milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  19 Februarie 2018, 17:57

Niciodata un club "care se respecta"nu va zice ca vrea sa scape de un jucator ca nu mai e bun, sau ca a fost tzeapa,sau ca tranteste meciuri-asta e valabil numai la noi-Nu!Va inventa o povestioara,ca jucatorul isi face tatuaje sau ca asculta prea mult muzica la casti,sau ca s-a certat cu nu stiu cine!

romulus65
romulus65  •  19 Februarie 2018, 14:30

Nu am nici o simpatie pentru Mourinho dar Pogba ar trebui sa-si vada lungul nasului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează