INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho face dezvăluiri despre demiterea lui Karanka de la Middlesbrough: "Știu numele jucătorilor care au forțat concedierea lui Aitor"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 martie 2017 10:29

Jose Mourinho a comentat în stilul său caracteristic demiterea de la cârma lui Middlesbrough a lui Aitor Karanka, fostul său secund de la Real.

Portughezul a declarat, în termeni ironici, că Aitor Karanka "merita" să fie dat afară, dar și că știe ce jucători stau în spatele acestei decizii a conducerii lui Boro.

"În primul an la Middlesbrough a salvat echipa de la retrogradarea în League One. Apoi, în al doilea sezon, a dus echipa în play-offul pentru promovare de pe Wembley. În al treilea an a promovat direct în Premier League. Evident, cred că în al patrulea sezon merita să fie demis", a comentat Mourinho la conferința de presă dinaintea duelului din Premier League cu Middlesbrough.

Întrebat de jurnaliști dacă jucătorii au avut un cuvânt de spus în demiterea lui Karanka, Mourinho a răspuns scurt, cu un zâmbet cinic: "În acest caz, cunosc numele. Da, știu numele jucătorilor care au forțat concedierea lui Aitor", a replicat tehnicianul lui United.

Steve Agnew, noul tehnician interimar al lui Boro, l-a numit pe fostul internațional scoțian Joe Jordan în funcția de antrenor secund.

sursa: espnfc.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează