INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SINGAPORE

Mourinho ia în râs pe toată lumea: "Azi în China, mâine în Italia, să vedem ce scriu acum"

Jose Mourinho în Singapore, foto: reuters
Jose Mourinho în Singapore, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 12:25

Jose Mourinho a participat la un eveniment în Singapore și nu a ezitat să vorbească despre următoarea sa echipă, în stilul caracteristic.

"Este o carieră haioasă. Sunt campionul Angliei, însă nu am o slujbă. Citesc tot felul de lucruri diferite. O zi se scrie că ajung în China, în altă zi merg în Italia, iar oamenii spun că mă întorc la Inter Milano. Sunt sigur că cineva va spune că o să ajung la echipa națională din Singapore", a declarat "The Special One".

Tehnicianul portughez a fost demis de pe banca lui Chelsea, în luna decembrie, după un parcurs dezastruos în acest sezon, cu zece înfrângeri în 24 de meciuri.

În ultimul timp, se vorbește tot mai des despre o revenire a lui Mourinho în Anglia, pe banca lui Manchester United, în locul lui Louis van Gaal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează