INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Mourinho îl ironizează pe Wenger înainte de meciul direct: ”Eu am luat titlul acum 18 luni, nu acum 18 ani!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 22:58

In contextul actualei confruntări Manchester United - Arsenal de sâmbătă, din Premier League, Jose Mourinho a rezumat conflictul său cu managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, pe baza unei propoziții simple:

”Arătați-mi un pic de respect!”

Conflictul dintre cei doi manageri a evoluat de-a lungul anilor de la ciocniri fizice la nivelul băncilor, când Mou și Aresene s-au îmbrâncit, la cuvintele dure pe care și le-au aruncat. Jose Mourinho l-a numit pe Wenger fie "voyeur", pentru atenția deosebită pe care managerul "tunarilor" o acorda, în comentariile sale, lui Chelsea, fie ”specialist în eșec”, aluzie la perioada de secetă de trofee a lui Arsenal.

Mourinho a întrebat, în cadrul conferinței de presă, cu voce tare de ce Wenger se bucură de mai mult credit decât el. ”Suntem doi antrenori respectabili din Premier League, cu cele mai mari recoduri, acum că Sir Alex Ferguson nu ai activează. Nu înseamnă asta că trebui să ne bucurăm de respect, chiar și atunci când rezultatele nu sunt cele mai bune? Cred că de acest respect se bucură domnul Wenger, nu și eu. Am luat titlul acum 18 luni, nu acum 18 ani.

Fiecare din echipele unde am fost, FC Porto, Chelsea, Real Madrid, Internazionale Milano, a necesitat un timp pentru a atinge perfomanța. Și mai ales respect.” a declarat Mourinho aluzie la ultimul său titlu, cucerit în 2015, față de Wenger care a luat ultimul titlu în 2004.

În cele 13 întâlniri directe Mourinho - Wenger, primul are 6 victorii și șapte egaluri, Wenger mereușind niciodată să-si aproprie succesul.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
the_gunner
the_gunner  •  19 Noiembrie 2016, 02:10

Nu stiu care va fi rezultatul meciului de azi ! Murinho vrea respect ! Reaspectul se acorda atita timp cit il meriti .Cind faci si declari lucruri care n-au numic comun cu respectul , nu te astepta la respect de la nimeni . Doar de la cei de aceiasi teapa cu tine . AW este renumit in EPL ca un gentleman . Nu irita si nu jigneste pe nimeni .Isi vede de munca lui si obtine rezultatele conform circumstantelor . Perioada lunga de "seceta " s-a datorat politicii de austeritate impue de club .Trebuia achitat un stadion de 650 milioane de pounds ,sumele vehiculate la acea vreme pe piata transferurilor nu permiteau achizitionarea jucatorilor de marca . S-au facut si greseli,desigur . 2004 -Ibrahimovici ,2010-Suarez ,2012- Griezman si Reus ,jucatori care ar fi trebuit sa ajunga la Arsenal .Remarcabil ,totusi, e faptul ca in fiecare an clubul s-a clasat in primii 4 si a avut o prezenta continua in UCL. Actualmente FC Arsenal ,impreuna cu Bayern ,este pe primul loc in ierarhia mondiala in ce priveste situatia economica. Independent ,fara imprumuturi ,Cu o balanta anuala de peste 150 mill in negru si cu potential fond de transferuri depasind 200 mill . Alte cluburi celebre sint in situatia de a rezista numai si numai cu ajutorul imprumuturilor bancare. Sute de mill datoare ,dobinzi enorme .Cluburi ca Barcelona,Real ,Juventus,Man Utd ,Chelsea ,Liverpool sint acolo . Chelsea este datoare lui Abramovici 850 mill ,ManUtd 380 mill la banci in USA .Vinzarea de tricouri nu acopera

bvd_magheru
bvd_magheru  •  19 Noiembrie 2016, 00:57
Postat de iobag pe 18 Noiembrie 2016, 23:57

Nici nu mi imaginez ce comentarii erau p aici daca spunea ceva de genul asta reghe ca replica la andone .

Nu-i gasesc rima !! Ba ti-am mai spus de multe ori . Steaua si Dinamo au devnit niste puteri europene numai pe timpul comunismului la sfarsitul acestuia . Acum vorbim de capitalismul romanesc din fotbal adica de nimeni, nimic,, nimeni, nimic .

ottobraun
ottobraun  •  19 Noiembrie 2016, 00:14

un MM stoica al angliei e muriniu...o cauta cu lumanarea!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează