INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho, monolog de 12 minute: "N-am să dispar pentru câteva fluierături"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2018 11:29

Jose Mourinho a susținut un dur monolog de 12 minute, găsindu-și alibi în rezultatele slabe din ultimii ani ale lui United. "Sunt bucuros că lumea era frustrată și că eram fix pe aceeaşi lungime de undă".

Jose Mourinho rămâne și un maestru al eschivelor și al construirii de alibiuri pentru a explica un eșec. Așa a făcut managerul portughez a doua zi după eliminarea rușinoasă în "optimile" Ligii, 1-2 cu Sevilla, suferită cu Man. United. "Sunt în viaţă. N-am s-o iau la fugă, să dispar sau să plâng întrucât am auzit câteva fluierături", și-a început monologul dur în fața ziariștilor englezi. 12 minute în care a dat vina pe moștenirea fotbalistică.

"Cu mine a reînceput să câștige"

"Sunt bucuros de ce am văzut la jucătorii mei după meci, sunt fericit că lumea era tristă pe stadion, frustrată. Asta înseamnă că eram fix pe aceeaşi lungime de undă", explică Mou. Și a accentuat că "ratarea sferturilor nu e ceva nou pentru club. De la finala jucată în 2011, doar o singură dată s-a atins acea fază a competiției". Lusitanul a punctat, la fel de arogant, că "United a reînceput să câștige cu mine, anul trecut cucerind Europa League. În 7 ani cu 4 antrenori, cel mai sus se ajunsese în «sferturile» Ligii. Și-n ultimii 4 ani, cel mai bun loc în Premier a fost 4. Din 2011 City a terminat cel mai jos pe 4, a luat două titluri și se pregătește de al treilea". 

"Suntem în continuare între primele 4 în campionat, mai avem şi Cupa Angliei, deci nu e sfârşitul lumii. Este dezamăgitor, dar se întâmplă"Jose Mourinho, manager Man. United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  17 Martie 2018, 16:13

"eliminarea rușinoasă" ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează