INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Mourinho poate da lovitura! United vrea să îl aducă pe unul dintre cei mai în formă atacanți din lume » Detaliul care poate duce la realizarea transferului

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 10:57

Jose Mourinho se gândește deja la sezonul viitor și a stabilit transferurile pentru la vară.

Antrenorul portughez l-a pus în capul listei pe Antoine Griezmann, atacantul celor de la Atletico Madrid.

Presa din Anglia scrie că United are o șansă mare de a-l transfera pe francezul de 25 de ani pentru că acesta a renunțat la serviciile impresarului său. Englezii scriu că United are încredere că îl poate aduce pe Griezmann în vară pentru că acesta nu are un agent care să îl sfătuiască să nu accepte oferta.

"De acum înainte nu voi mai avea agent. Totuși, mereu mă voi baza pe sfaturile tatălui meu" Antoine Griezmann pentru L'Equipe.

Griezmann, 25 de ani, este unul dintre cei mai în formă atacanți din lume, fiind desemnat cel mai bun jucător de la EURO, unde a fost și golgeter. În acest sezon, Griezmann a marcat 5 goluri în 6 meciuri pentru Atletico.

80.000.000 €este cota lui Griezmann, potrivit transfermarkt.de

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează