INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Mourinho și-a desființat jucătorii după înfrângerea din Premier League: "Dumnezeule! Niciodată nu am mai avut o asemenea atitudine"

Mourinho și imaginea deznădejdii din înfrângerea cu Huddersfield // FOTO: Reuters
Mourinho și imaginea deznădejdii din înfrângerea cu Huddersfield // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 23:35

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, și-a desființat propriii jucători după înfrângerea suferită pe terenul nou-promovatei Huddersfield, 1-2.

"Am auzit că Herrera a spus la interviul său că atitudinea și dorința de victorie au fost slabe. Dumnezeule! Când un fotbalist spune și simte asta, cred că tot lotul ar trebui să meargă la conferința de presă și să explice ce s-a întâmplat pentru că eu nu pot.

În prima repriză așteptam greșeala. A greșit Mata, dar putea fi oricine altcineva pentru că atitudinea a fost greșită. Ei ne-au învins prin atitudine. Atunci când pierd meciuri îmi place s-o fac pentru că adversarul este mai bun, dar când pierzi din cauza atitudinii este urât.

Sigur că sunt îngrijorat. Nu-mi amintesc nici măcar de meciuri amicale în care jucătorii să fi avut o asemenea atitudine", a declarat Mourinho în presa din Anglia.

Vezi aici povestea meciului dintre Huddersfield și United + Rezultatele zilei din Premier League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează