INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho și-a stabilit ultima țintă a verii: Un jucător de la PSG este văzut soluția ideală pentru defensivă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat joi, 10 august 2017 23:05

Fundașul dreapta al celor de la Paris Saint-Germain, ivorianul Serge Aurier, este ultima țintă din această vară pentru Jose Mourinho.

Aurier este privit ca un jucător ce se poate impune în banda dreaptă a apărării „diavolilor roșii”, care a scârțâit în meciul din Supercupa Europei, pierdut în fața lui Real Madrid, scor 1-2.

Fotbalistul african se va bate cu Antonio Valencia, reprofilat sezonul trecut din poziția de mijlocaș în cea de fundaș lateral, acolo unde a fost unul dintre remarcații de la United din stagiunea precedentă, și cu Mateo Darmian, de care Mourinho a vrut să se despartă în această perioadă de transferuri.

Conform goal.com, Aurier, care are puține șanse de a mai fi titular la PSG după venirea lui Dani Alves de la Juventus, ar urma să semneze un contract valabil cinci sezoane cu formația de pe „Old Trafford”.

Apărătorul ivorian a strâns 57 de prezențe în Ligue 1 în tricoul parizienilor, acolo unde a fost adus în urmă cu trei sezoane, de la Toulouse, inițial sub formă de împrumut, pentru a fi cumpărat definitiv în anul 2015.

Serge Aurier, cotat de site-urile de specialitate la 15 milioane de euro, are în palmares două titluri în campionatul francez, trei Cupe ale Ligii și trei Cupe ale Franței.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close