INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho taie în carne vie după eșecul cu Chelsea! Prima plecare: "Aici nu mai prinzi minute!"

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 14:31

Intens criticat pentru prestațiile mediocre din ultima vreme, căpitanul Wayne Rooney a intrat complet în dizgrația lui Jose Mourinho, care vrea să-l dea pentru a face buget în iarnă.

Ajuns la 31 de ani, Rooney își găsește din ce în ce mai greul locul într-o echipă unde atacul este arestat de Zlatan Ibrahimovici, mijlocul aparține lui Paul Pogba iar un eventual rol de "număr 10" pare mult mai potrivit lui Juan Mata.

Surse din presa britanică susțin că managerul portughez i-ar fi sugerat lui Rooney să-și caute altă echipă dacă dorește mai multe minute de joc pentru că la Manchester United îi va fi imposibil să le obțină.

Situația fotbalistului este complicată și de actualul său contract în valoare de 245.000 de lire sterline pe săptămână, care expiră abia în 2019.

În aceste condiții, este greu de crezut că vreun club european și-ar permite un asemenea salariu pentru un jucător care nu aduce garanții de performanță solide. De aceea, este de așteptat ca în cazul unei plecări, Rooney să aleagă destinații îndepărtate precum Statele Unite ale Americii sau China.

De 12 ani în tricoul lui United, Rooney a înscris 246 de goluri cu 3 mai puține decât recordul all-time deținut de Sir Bobby Charlton.

Wayne Rooney ajungea pe Old Trafford în 2004 când era transferat de la Everton în schimbul a 37 de milioane de euro. De atunci, el a cucerit 5 titluri de campion, o cupă a Angliei, 2 cupe ale Ligii și un UEFA Champions League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  26 Octombrie 2016, 10:27

daca-l vede pe Mata ca numar 10 inseamna MU nu are nici o sansa...

talpaiadului
talpaiadului  •  26 Octombrie 2016, 05:39

Rooney nu are de ce sa plece. Are salariu foarte bun, e acasa la Manchester, el trebuie sa se antreneze bine si sa aiba putintica rabdare, pentru ca la sfarsitul sezonului Mou va fi dat afara, poate chiar mai devreme.

1231782316848004
Gelu Viorel  •  25 Octombrie 2016, 21:29

nu stiu care e mai *** !voi ca scrieti aberatii sau eu ca mai deschid prostiia asta de site!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează