INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho, ultimul pumn dat dușmanului Conte: ”Îl disprețuiesc! Acum termin cu el”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 11:35

Întors din Dubai, managerul lui United a continuat răfuiala cu italianul: ”Când o persoană insultă o alta, poți aștepta o replică ori alegi disprețul, tăcerea. L-am atins unde-l doare, acum termin cu el”.

Mourinho ține să aibă mereu ultimul cuvânt și cum a revenit în Manchester l-a "ars" din nou pe Conte. După stagiul de pregătire efectuat la Dubai, managerul portughez și-a schimbat însă strategia. "Când o persoană insultă o alta, poți aștepta o replică ori disprețul, tăcerea. Acum aleg doar să-l disprețuiesc. Și am încheiat!".

Cel mai deștept cedează primul?

Jose, care îl țintise pe italian în punctele vulnerabile, implicarea în blaturi și dopingul, a explicat: "Prima dată, m-a insultat și i-am răspuns, atingându-l acolo unde-l doare mai tare. Acum am decis să îl tratez cu dispreț, și asta înseamnă pentru mine că am pus punct poveștii".

Mourinho a scos artileria grea după ce Conte l-a acuzat că suferă de "demență senilă" și "e un om de nimic". Urmare a declarațiilor lusitanului, care spusese despre antrenorul lui Chelsea că e clovn, imatur și fără respect, prin modul cum se zbuciumă pe margine. 

"Eu clovn pe bancă? Trebuie să se uite cum era el în trecut, are memoria scurtă. Deși o persoană a plecat de-aici, tot îi place să se uite înapoi. Suferă de demență senilă"
Antonio Conte, manager Chelsea

"Cine era căpitanul echipei acuzate că a folosit EPO în sezonul 1995-1996? Conte! Mourinho e un om de nimic? E mult mai mare ca trofee cucerite și are și mai mult păr"
Eladio Parames, purtătorul de cuvânt al lui Mourinho

"Doar insulți și rănești. Ești un fals! Vrei să te bați cu cineva, încerci să-l ucizi. Iar doi ani mai târziu, încerci să-l ajuți, însă o faci doar entru tine, ca să dea bine la imagine"
Antonio Conte, manager Chelsea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Ianuarie 2018, 13:30

Mourinho are purtător de cuvânt! Pe unul... Pa(na)rames...:)))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează