INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Mourinho visează la o mutare șoc » Anunțul care i-a înfuriat pe fanii lui United

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 17 octombrie 2017 13:08

Deși Jose Mourinho se află în discuții pentru prelungirea contractului cu Manchester United pentru încă cinci ani, el are în plan să ajungă într-o la echipa franceză Paris Saint-Germain.

În emisiunea Telefoot de la televiziunea franceză TF1, antrenorul portughez a vorbit despre planurile sale de viitor. ”Ce pot să spun este că sunt încă un manager cu întrebări, cu ambiții, cu o dorință de a realiza lucruri noi și sunt sigur că nu-mi voi încheia cariera aici (pe ”Old Trafford” – n.r.).

Într-o zi, fiul meu care locuiește la Londra va decide să meargă la Paris și nu la Manchester să vadă un meci. De ce Paris? Deoarece în acest moment, PSG are ceva special. Există magie, tinerețe și calitate. Este fantastic”.

Declarațiile lui Mourinho au surprins multă lume, în special fanii ”diavolilor roșii”, care sperau să-l vadă pe portughez la cârma echipei pentru mulți ani de acum înainte.

Întrebat de comentariile făcute de ”The Special One”, Guillem Balague, jurnalist spaniol de la Sky Sports, consideră că ”el va ajunge la PSG. Cred că a fost întotdeauna o parte din visul său. Ar putea merge la o echipă care domină campionatul francez, dar care nu a arătat că are nivelul de a câștiga Champions League”.

Mourinho are contract cu Manchester United până în 2019, dar în prezent negociază prelungirea înțelegerii cu oficialii de pe ”Old Trafford”. El ar putea semna pentru încă cinci, pentru un salariu total de 65 de milioane de lire sterline.

În primul său sezon pe banca ”diavolilor roșii”, portughezul a câștigat Cupa Ligii Angliei și Europa League, calificând echipa în Liga Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează