INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Mutarea anului: Hazard are un acord de principiu cu o superputere europeană!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 18:52

Mijlocașul în vărstă de 25 de ani ar putea schimba echipa în această vară, urmând să semneze cu Real Madrid.

Hazard a ajuns deja la un acord de princiu cu gruparea galacticilor, potrivit unor surse din cadrul clubului citate de cotidianul spaniol AS.

Mutarea se va concretiza mai ales dacă Real va renunța la Isco și James Rodriguez, doi jucători care nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

Jucătorul e dorit și de Zinedine Zidane, iar clubul din Madrid e pregătit să ofere 100 milioane de euro pentru a o convinge pe Chelsea să îi dea drumul.

Totuși, nu e prima oară când belgianul s-a aflat în atenția lui Real. Până acum, transferul său nu s-a concretizat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
paul.o.53
paul.o.53  •  19 Martie 2016, 06:13

Chelsea are un sezon mizerabil in mare parte si datorita lui Hazard : in EPL in 26 meciuri : 0 goluri/0 pase de gol , in Champions League ,in 8 meciuri doar o pasa de gol. 100 milioane euro ... Acum cateva zile se zvonea un schimb cu James Rodriguez o varianta mai plauzibila; ambii jucatori supraevaluati pentru a tine piata sus ; e ca si cum Steaua l-ar lua pe Ianis Hagi cu 90 mil euro in schimb cu Stanciu pentru 89,5 mil euro.

andrei.33
andrei.33  •  18 Martie 2016, 19:54

Isco si James sunt maini moarte. Di Maria era mult peste. In orice caz daca clubul ii vinde cred ca sunt variante mai ieftine si la fel de bune pentru a-i inlocui. Hazard nu face banii aia. Ar fi un transfer cu adevarat hazardat...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează