INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Mutarea anului în Spania? Zlatan Ibrahimovici ar putea reveni în La Liga, pentru o superputere

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 27 iunie 2017 18:46

Atletico Madrid vrea să-l aducă în echipa lui Diego Simeone pe Zlatan Ibrahimovici în ianuarie, după ce interdicția la transferuri impusă de FIFA va fi ridicată, conform Daily Mail.

Pentru atacant ar fi a doua oară în cariera sa, când ar juca în La Liga, după ce a evoluat la Barcelona.

Suedezul este liber de contract după ce Manchester United nu i-a mai prelungit înțelegerea la sfârșitul sezonului încheiat. Decizia ”diavolilor roșii” a venit în urma accidentării grave la genunchi a fotbalistului, în meciul cu Anderlecht din Europa League.

Au existat numeroase zvonuri legate de noua destinație a lui Ibrahimovici, echipe din America și China și-au arătat interesul pentru jucătorul de 35 de ani.

Acum, presa spaniolă vorbește despre o propunere din partea clubului ”Los Rojiblancos” făcută lui Mino Raiola, impresarul atacantului.

Cu toate acestea, Atletico Madrid nu poate transfera niciun fotbalist până în ianuarie 2018, după ce interdicția primită de la FIFA va expira.

Atunci, Diego Simeone l-ar putea avea în echipă pe suedez, care ar dispune de suficient timp să se refacă până la sfârșitul anului.

Ibrahimovici, care este cotat la 12 milioane de euro de transfermarkt, a avut un sezon foarte bun la Manchester United, unde a fost golgheterul echipei cu 17 goluri, în cele 28 de partide jucate în Premier League.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează