INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOUTHAMPTON

Mutarea făcută de Southampton care-l afectează pe Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 18:01

Southampton era gata să ofere 10 milioane de euro în schimbul lui Nicolae Stanciu, însă Gigi Becali a refuzat oferta englezilor, iar aceştia s-au reorientat.

Văzând că oficialii Stelei sunt nehotărâţi în ceea ce priveşte vânzarea lui Stanciu, managerul Claude Puel a decis să-l transfere pe Sofiane Boufal, marocanul de 22 de ani de la Lille.

The Guardian susţine că formaţia engleză a plătit în schimbul mijlocaşului 25 de milioane de euro, iar postul pe care urma să joace Stanciu a fost ocupat la Southampton.

Astfel, englezii n-ar mai fi dispuşi să continue negocierile cu Steaua pentru Stanciu.

13.000.000 €e cota de transfer a lui Boufal, conform transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  25 August 2016, 21:00

Iti dai seama..aveau astia pregatiti 25 mil de euro si voiau sa-l ia pe Stanciu pt 10 mil...

ralffy_mr
ralffy_mr  •  25 August 2016, 20:58

***... cauti stiri despre aceasta pseudooferta de la southampton si afli doar de stiri preluate de la *** si digi sport. Vine apoi presa din Romania sa zica de informatiile din presa englezeasca!!! Daca Southampton si-l dorea pe Stanciu...era deja acolo. *** ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 August 2016, 20:50

Caz tipic de ghinion.Era anuntat ca sigur transferul ,dar nu s-a produs.Cum de l-au luat pe Chipciu ,ca si ala era din rau in mai rau..

Vezi toate comentariile (32)
Comentează