INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 2-3

Nadal is not impressed :) Fan Real Madrid, Rafa a vorbit despre El Clasico: "Messi? A jucat la fel ca toată echipa Barcelonei"

Nadal pe
Nadal pe "Santiago Bernabeu"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 18:09

Rafael Nadal a urmărit El Clasico de la Monte Carlo, acolo unde a câștigat pentru a zecea oară turneul de tenis din Principat.

Barcelona s-a impus pe Bernabeu cu 3-2, goluri marcate de Casemiro și James, respectiv Messi (2) și Rakitici.

Tenismenul de 30 de ani a mărturisit că a ținut pumnii Realului și că Messi nu l-a impresionat în mod deosebit: "Sunt fan al Realului, toți știu asta, mi-ar fi plăcut un alt rezultat, desigur. Un egal sau o victorie a lui Real Madrid ar fi decis campioana, așa e mai interesant, mai bine pentru publicul general.

El Clasico a fost un spectacol, ambele echipe puteau câștiga, după cum s-a jucat. Pentru unii e bine, pentru ceilalți e frustrant.

Messi? A jucat bine, la fel ca toată echipa Barcelonei".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dchldiu
dchldiu  •  24 Aprilie 2017, 21:34

Corect... are dreptate Rafa, toata echipa Barcelonei a jucat in nota lui Messi... adica foarte bine!!!

lionforever
lionforever  •  24 Aprilie 2017, 21:00

Vezi că asta e leșinatul ăla de rafaeolin

timm
timm  •  24 Aprilie 2017, 20:12
Postat de genius pe 24 Aprilie 2017, 19:24

Un frustrat! Ca talent, Messi este 10 clase peste acest Nadal, restul e cancan!!!

Vezi ca Nadal nu mai joaca de 30 de ani fotbal. Greu de comparat vremea lui Nadal de la fotbal cu cea de acum a lui Messi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează