INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Nasri dezvăluie regula legată de sex impusă de Guardiola jucătorilor săi: "L-a obligat și pe Messi să facă așa și musculatura lui s-a îmbunătățit"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 09:33

Samir Nasri, jucătorul care a plecat de la Manchester City în vară, pentru a juca la Sevilla, a vorbit despre Josep Guardiola și a dezvăluit regula legată de sex pe care tehnicianul a impus-o la toate echipele pe care le-a antrenat.

"Pentru Guardiola este important ca jucătorii să aibă activitate sexuală înainte de miezul nopții pentru a avea un somn bun, chiar dacă următoarea zi nu au antrenament.

Pep mi-a spus că i-a impus această regulă lui Messi, iar de atunci, musculatura lui s-a imbunătățit".

Nasri spune că tehnicianul a dorit ca el să rămână la City, însă francezul a refuzat pentru că nu ar fi jucat în mod constant.

"Mi-a zis că am calități pentru a juca la Barcelona. Când a venit el, aveam câteva kilograme în plus, cam 4. Pentru Pep, dacă ai 2,5 kilograme în plus, nu te antrenezi cu grupul.

El a vrut să rămân la City, dar am refuzat pentru că nu mi-a putut garanta un loc de titular", a spus Nasri pentru L'Equipe.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează