INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Neașteptat! Transferul lui Lukaku e comparat cu cel al lui Stanciu la Anderlecht: "Vezi să nu pățești ca el!"

Foto: Facebook/RSC Anderlecht (Photo News)
Foto: Facebook/RSC Anderlecht (Photo News)

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2017 09:38

Fostul selecționer Aimé Anthuenis i-a atras atenția internaționalului belgian că prețul imens al transferului său de la Everton la Manchester United înseamnă și o presiune foarte mare.

Pentru belgieni, Nicolae Stanciu rămâne un exemplu de jucător cumpărat pe bani mulți ce n-a reușit să se ridice la nivelul unor așteptări pe măsură.

Ex-stelistul a costat-o pe Anderlecht aproape 10 milioane de euro, cu tot cu bonusuri, devenind în 2016 cea mai scumpă achiziție făcută vreodată de un club din Jupiler League. Însă de-a lungul sezonului ce a urmat, rar și-a demonstrat cu adevărat valoarea, iar spre final a aterizat pe bancă.

Plecând de la ce i s-a întâmplat lui Stanciu, fostul selecționer belgian Aimé Anthuenis a ținut să-i tragă un semnal de alarmă conaționalului Romelu Lukaku.

Atacantul de 24 de ani a fost transferat de Man. United de la Everton pe o sumă imensă, iar Anthuenis crede că "el e pregătit să facă acest pas. Dar, atenție! Va fi imediat pus sub o mare presiune. Cu cât prețul e mai ridicat, cu atât așteptările sunt mai mari. Întrebați-l pe Stanciu la Anderlecht. Să nu pățească precum el! 

102.000.000 €e cifra la care poate ajunge transferul lui Lukaku: 85 milioane prețul de bază, plus 17 milioane bonusuri de performanță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  11 Iulie 2017, 00:30

Haide ma, ce dracu` ! Stanciu e departe de a fi facut un sezon dezastruos la Anderlecht, ba chiar decent pentru primul sezon! ce credeau astia, ca o sa-l aduca pe Stanciu sa dea 2 goluri pe meci? mai trompeta aia de Pogba au fost platite peste 90 de milioane si a dat jumatate goluri/assisturi din cate a dat Stanciu! si intr-un campionat cu muuult mai multe meciuri!

gametable08
gametable08  •  10 Iulie 2017, 11:45

MI se pare ca belgienii sunt prea pretentiosi, am vazut ca a dat cateva goluri la ei de generic plus pase de gol,ce vor astia ca la 10 milioane sa fie precum Messi.se vorbeste de suma asta de parca e vorba de 100 de milioane.sunt jucatori de 80 90 de milioane care au fost tepe sau nu valoreaza atat.de exemplu Pogba care nu a impresionat deloc cel putin nu pe mine desi s a platit o suma colosala nu stiu daca valoreaza macar jumatate din ea.

romeverest
romeverest  •  10 Iulie 2017, 11:10

Scrieti dupa ureche !! Pentru Stnciu s-a platit doar suma de 7,8 mil. de euro, lucru confirmat chiar de jucator in ultimul sau interviu !! Restul sumei, pana la 10 mil. de euro, este relativ si strans legat de anumite conditii, care l-a prima vederenu vor fi indeplinite !! In al doilea rand, transferul lui Stanciu nu este cel mai scump din campionatul Belgiei, ci este cel mai scump transfer facut de catre Anderlecht !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează