INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Nebunie mare! 328.000 de cereri de bilete pentru finala Cupei

Viitorul duel dintre Robben și colegii lui contra celor din Dortmund trezește pasiuni imense
Viitorul duel dintre Robben și colegii lui contra celor din Dortmund trezește pasiuni imense

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 15:17

Federaţia germană se confruntă cu o problemă nemaiîntîlnită. Pentru finala Cupei din 12 mai, programată pe stadionul ”Olimpic” din Berlin, s-au primit nu mai puţin de 328.000 de solicitări pentru bilete! De trei ori mai multe decît la ultimul act din 2011, dintre Schalke şi Duisburg.

Un asemenea interes este justificat de numele celor ce se vor bate pentru trofeu. Respectiv Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, primele două clasate în Bundesliga. Prima e campioana en-titre, cealaltă are cele mai multe triumfuri în Cupă.
Fiecare club va primi însă numai cîte 20.000 de tichete, deoarece ”Olimpic” nu poate primi decît 75.000 de spectatori. Ca să nu existe suspiciuni, se va utiliza un sistem gen loterie pentru acordarea biletelelor, iar cîştigătorii vor fi anunţaţi prin e-mail.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează