INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALOA

Nepotism la nivel înalt! Ovidiu Haţegan a făcut praf meciul Italiei pentru a-i face pe plac lui Pierluigi Collina!

Ovidiu Hategan
Ovidiu Hategan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 11:46

Ovidiu Haţegan i-a favorizat pe italieni în meciul Malta-Italia, 0-1. Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi dă detalii năucitoare: arbitrul în vîrstă de 34 de ani i-a ajutat pe italieni pentru a compensa susţinerea de la vîrful UEFA!

Dezvăluirile sînt făcute EXCLUSIV în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, dar pot fi citite şi pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ziarul este urcat în fiecare zi.

Arbitrul român a greşit în favoarea conaţionalilor lui Pierluigi Collina, şeful arbitrilor în UEFA şi susţinător al ”centralului” din Arad. Cu un sfert de oră înainte de final, Ovidiu a restabilit echilibrul numeric: l-a eliminat greşit şi pe Bonucci!

Gazeta dezvăluie care e legătura din Haţegan şi Collina, cum a rămas italianul surprins de calităţile românului şi care a fost momentul cînd a decis să-l propulseze în elita arbitrajului.

Află din ziarul de astăzi de ce Haţegan nu mai arbitrează în Liga Campionilor şi ce arbitru român celebru a mai fost ajutat de un şef al arbitrilor italian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
petschovschi
petschovschi  •  15 Octombrie 2014, 18:59

Articol tendentios, parca ar fi facut la comanda....avem un arbitru cu ceva sanse sa ajunga la un turneu final si noi ii dam in cap gratuit. La ambele cartonase rosii Hategan are acoperire. Mifsud are o intrare de jucator timpit, care pune in pericol integritatea adversarului. Bonucci faulteaza ca ultim aparator (Darmian nu era pe linie cu Bonucci in momentul faultului iar maltezul era oricum in plin fuleu). Se poate spune ca Hategan n-a dat 11m pt. Italia, la un fault la care principala responsabilitate o are Tudor aflat la 2m de faza. Mai e un hent in zid al lui Marchisio (nu era in careu) dar daca cautam faze cu luminarea.... Rusine celor ce au facut acest articol si nu s-au sem

sakamoto
sakamoto  •  15 Octombrie 2014, 16:20

Arbitrii lui Nasu sint de o valoare foarte redusa:profesional si uman. Obisnuiti sa trinteasca meciuri pe banda rulanta-la comanda Mafiei-nici daca vor sa fluiere cinstit, nu reusesc. Asta stiu asta fac! Trebuie facuta curatenie generala si in arbitraj, iar LPF inutila fiind, desfiitata. La ce bun doua organizatii daca fotbalisti legitimati, mai sint doar citeva mii. Cind nasu sandu a preluat conducerea FRF, erau legitimati peste 100000 de jucatori. Cu o baza de masa extrem de redusa, fara fotbal juvenil, arbitrii circari, nu-l prea vad bine pe Burleanu! Viitorul fotbalului romanesc nu suna bine! Oricit de mult ar vrea presa de specialitate, sa il cosmetizeze, fotbalul romanesc este praf! O!

gazistu
gazistu  •  15 Octombrie 2014, 14:53

mda...sa nu uitam ca ITALIA nu mai e ce o fost, acum e o echipa slaba, la fel mai sunt echipe care au scazut mult: spania, grecia, portugalia, olanda, germania, pe alngia no putem cataloga pt ca niciodata nu a fost o superechipa!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează