INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Neuer kaputt?! Bayern Munchen plătește clauza de reziliere a unui portar din Bundesliga

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2017 09:25

Manuel Neuer, portarul celor de la Bayern Munchen, merge și acum în cârje, iar clubul nu mai vrea să riște și să fie nevoit să joace în poartă cu Starke, 36 de ani, antrenorul de la Academie.

Manuel Neuer, 31 de ani, e încă departe de a fi refăcut de pe urma celei de-a doua operații de metatarsian, suferită în septembrie. Deși susține că prezența sa la Mondialul 2018, nu este în pericol, portarul lui Bayern se deplasează și acum doar cu ajutorul cârjelor. Iar un alt indiciu sugerează că situația lui e chiar mai gravă: conducerea clubului negociază cu Bernd Leno.

Goalkeeperul lui Bayer Leverkusen, colegul lui Neuer la națională, e mult mai tânăr, 25 de ani, și la Munchen n-ar veni cu siguranță ca backup. E clar că Bayern i-a făcut o fertă de nerefuzat din moment ce, potrivit tabloidului Bild, a decis să activeze clauza de reziliere din contractul cu "farmaciștii", valabilă pentru vara lui 2018.

Bavarezii sunt disperați să rezolve problema portarului. Sâmbătă, la Frankfurt, l-au trimis între buturi pe Starke, antrenor la Academie, reactivat la 36 de ani, după ce și rezerva lui Neuer, Ulreich, s-a accidentat la încălzire! 

25.000.000 €e valoarea clauzei de reziliere pe care Leno o are în contractul cu Bayer Leverkusen

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează