INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neymar 390 » PSG vrea să ofere o avere pentru a-l aduce pe brazilian în Franța

Neymar (dreapta) înscrie împotriva lui PSG în Ligă // Foto: Reuters
Neymar (dreapta) înscrie împotriva lui PSG în Ligă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 00:00

Numai salariul brut pe cinci sezoane al brazilianului ar costa clubul parizian 200 de milioane. Și ar plăti 190 de milioane pentru a acoperi clauza sa de reziliere a contractului cu Barca.

Parisul vrea un dansator de samba în Parc, un jucător talentat și puțin nebun, care riscă totul pe teren în numele spectacolului. Un fotbalist de nota 10+. Neymar.

Ca să-l aibă, trebuie să deblocheze cel puțin 390 de milioane de euro, susține cotidianul catalan Sport. Dintr-un foc, 190 de milioane, cît este clauza de reziliere a contractului cu Barcelona. Și un salariu anual net de 20 de milioane. Brut, dublu. Pe cinci sezoane, 200 de milioane!

Chiar și aceste sume amețitoare ar fi acceptate de Qatar Sports Investments (QSI), proprietarul lui PSG, însă Barca va fi greu de convins. Clubul blaugrana negociază momentan prelungirea angajamentului. Îl vrea pe Neymar pe încă 3 ani, pînă în 2021, și îi va mări cu siguranță clauza de reziliere.

Francezii au o șansă doar dacă atacantul în vîrstă de 23 de ani refuză să mai semneze cu Barcelona. Altfel, cele 190 de milioane ar putea fi 250 sau 300. Și vor trebui să plătească o jumătate de miliard în schimbul său.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
freekick
freekick  •  17 Ianuarie 2016, 15:05

Hmm, s-o vedem si pe-asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close