INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Neymar a intrat în conflict cu oamenii din conducerea Barcelonei: "Nu merită să fie acolo, în fruntea clubului"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat luni, 21 august 2017 22:22

Neymar a avut o declarație dură la adresa oamenilor din conducerea Barcelonei, la finalul meciului cu Toulouse, pe care parizienii l-au câștigat cu 6-2 și în care brazilianul a strălucit.

Atacantul a marcat de două ori, a oferit două pase decisive, a obținut un penalty și s-a distrat cu adversarii de duminică seară de pe Parc des Princes.

Sud-americanul a fost condamnat de multă lume că a ales banii în locul faimei, însă a fost surprins de camerele de televiziune lăcrimând în momentul în care s-a ținut un moment de reculegere pentru victimele atacului terorist de la Barcelona.

Superstarul lui Paris Saint-Germain a declarat la finalul meciului că în conducerea Barcelonei se află oameni care nu merită să fie acolo și că fanii catalanilor merită mult mai mult.

"Vreau să spun adevărul, chiar dacă este trist. Am petrecut patru ani la Barcelona și am fost foarte fericit. La început, eram fericit, dar cu directorul sportiv nu am avut niciodată o relație bună. Sunt oameni care nu merită să fie acolo, în fruntea clubului. Barcelona merită mult mai mult și toată lumea știe.", a atacat brazilianul.

Declarația lui Neymar a venit după ce Barcelona nu a reușit să îi transfere pe Ousmane Dembele și Coutinho, dar s-a mulțumit să plătească 40 de milioane de euro pentru Paulinho venit de la Guangzhou Evergrande.

sursa: nation.com.pk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează