INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Neymar are o variantă de rezervă în cazul în care nu va merge la Real Madrid: United și City se vor lupta pentru transferul brazilianului, care și-a ales deja favorita

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat marti, 03 aprilie 2018 11:41

Neymar ar urma să plece de la Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, iar presa spaniolă anunță că brazilianul și-a ales viitoarea destinație, la doar un an după ce semna cu parizienii și devenea cel mai scump jucător din istoria fotbalului.

Don Balon anunță că Neymar și-a decis viitorul. După un sezon sub așteptări, pe care-l termină în afara terenului din pricina unei accidentări, brazilianul pare decis să o părăsească pe PSG, fiind convins că a făcut o greșeală când a plecat de la Barcelona, în urmă cu un an.

După ce au plătit 222 de milioane de euro pentru transferul lui Neymar, echipa pregătită de Unai Emery ar fi dispusă să-l cedeze pe brazilian doar în schimbul unei oferte de cel puțin 400 de milioane de euro.

Deși Real Madrid era văzută ca următoarea echipă a sud-americanului, Neymar pare a fi acum aproape de o mutare în Premier League, rivalele din Manchester, City și United, fiind interesate de serviciile sale. Madrilenii au renunțat la ideea aducerii componentului naționalei ”Selecao” la auzul pretențiilor financiare înaintate de echipa din capitala Franței.

Aflată în căutarea unui fotbalist care să facă diferența pe faza de atac, trupa lui Mourinho va avea de dat o luptă infernală cu Manchester City în încercarea de a-l transfera pe Neymar, care ar prefera să lucreze cu Pep Guardiola, iar potența financiară a echipei de pe ”Etihad” ar putea facilita o mutare a brazilianului.

Neymar se află în acest moment în recuperare în Brazilia, iar cu mai puțin de două luni și jumătate până la startul Cupei Mondiale din Rusia, vedeta sud-americanilor este incertă pentru turneul final. Jucătorul cotat la 180 de milioane de euro a evoluat în 30 de partide pentru PSG în acest sezon, reușind 29 de goluri și 19 assisturi, înainte de accidentarea suferită în luna februarie, în derby-ul contra lui Marseille.

surse: donbalon.com, express.co.uk

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează