INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Neymar recunoaște: "Da, am vorbit cu Manchester United"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 12:04

Neymar a recunoscut că a vorbit cu cei de la Manchester United în mercato abia încheiat, dar a precizat că discuțiile nu s-au concretizat într-o ofertă

Au fost speculații intense în această vară pe seama plecării atacantului brazilian pe Old Trafford. În vîrstă de 23 de ani, Neymar a vorbit pentru prima oară despre zvonurile apărute: "Da, e adevărat, s-a discutat, dar nu a fost o ofertă concretă. Am auzit că existau cîteva variante, dar niciuna nu a ajuns la mine".

Manchester United a fost ocupată cu shoppingul în această vară, "diavolii" semnînd cu Anthony Martial pentru suma pantagruelică de 83 de milioane de euro.

Goal.com interpretează comentariile lui Neymar în ideea în care United ar fi în continuare interesată de serviciile brazilianului. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează