INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Neymar s-a certat cu favoritul la postul de antrenor principal al Barcelonei și amenință: "Ori eu, ori el!" » Comentariul care l-a scos din minți pe brazilian

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin SuciuJURNALISPORT - Publicat duminica, 14 mai 2017 15:19

Neymar și Carlos Unzue, secundul lui Luis Enrique, s-au certat teribil în timpul unui antrenament, iar brazilianul ar fi amenințat că pleacă de la echipă.

Unzue i-a atras atenția lui Neymar pentru stilul de viață dezordonat pe care îl are, dar brazilianul s-a enervat și le-a transmis șefilor clubului că ia în calcul un transfer dacă secundul lui Luis Enrique va continua la club, relatează presa din Spania.

Brazilianul a avut o serie de remarce asupra filozofiei de joc pe care o transmite Unzue, dar a fost certat de față cu toată lumea. Potrivit Mundo Deportivo, spiritele s-au încins și a fost nevoie de intervenția mai multor membri din staff pentru a-i calma pe cei doi.

Unzue l-ar fi atenționat pe Neymar că ar putea avea soarta lui Ronaldinho, a cărui viață dezordonată l-a tras în jos, totul culminând cu despărțirea de fostul decar.

"Dacă vei continua așa, vei sfârși la fel ca Ronaldinho", i-ar fi zis Unzue lui Neymar.

Atacantul n-a suportat să fie mustrat și le-a transmis ferm conducătorilor: "dacă el rămâne, plec eu".

Recent, Neymar a fost fotografiat la Londra, deși Barcelona se luptă în această perioadă pentru titlu cu Real Madrid. Starul a fost zărit în ultimii doi ani la mai multe petreceri extravagante în cluburi de lux.

sursa: thesun.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
timm
timm  •  15 Mai 2017, 10:37

Un mic scandal.

fangigi
fangigi  •  14 Mai 2017, 18:34
Postat de cpt.ahab pe 14 Mai 2017, 15:55

Sper să rămână Unzue. Afară cu arlechinul!

Nu pentru Unzue vin 80.000 de spectatori la fiecare meci, sa fim seriosi!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Mai 2017, 15:55

Sper să rămână Unzue. Afară cu arlechinul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează