INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Neymar și-ar fi amânat un turneu de promovare în China pentru că "e implicat într-un transfer" » Reacția jucătorului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 21:26

După ce a fost implicat într-o altercație cu Semedo la un antrenament al Barcelonei (detalii AICI), Neymar a fost în centrul unui zvon care ar putea indica plecarea sa la PSG.

Starul brazilian și-ar fi anulat un turneu de promovare în China pentru că este implicat în "realizarea unui transfer", după cum a motivat compania care se ocupă de realizarea evenimentului.

Compania chineză de turism Ctrip a anunțat că starul brazilian nu va merge luni la Shanghai din cauza problemelor legate de viitorul său.

"Cu mare părere de rău anunțăm anularea evenimentului cu Neymar, care ar fi trebuit să aibă loc pe 31 iulie. Domnul Neymar și echipa sa sunt implicați cu probleme legate de transfer și acesta nu și-a putut asigura prezența la Shanghai", a anunțat compania.

Cu toate acestea, contactat jurnaliști în legătură cu această problemă, Neymar a declarat că nu avea programat un astfel de eveniment în China.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează