INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Noul caz "Dani Carvajal"! Un fundaș al Realului impresionează în Bundesliga

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 15:03

Real Madrid și-a făcut un obicei din a împrumuta și uneori chiar vinde cei mai promițători tineri fotbaliști crescuți în academie, pentru ca mai apoi să-i răscumpere în schimbul unor sume importante de bani.

Cele mai sonore nume care au trecut printr-un astfel de proces sunt Dani Carvajal și Alvaro Morata.

Actualul sezon propune o nouă figură trecută pe la Real Madrid Castilla, pe nume Jesus Vallejo.

Fundașul împrumutat în Bundesliga, la Eintracht Frankfurt, se bucură de un debut de sezon excelent, în care a atras laudele tuturor.

Antrenorul său, Niko Kovaci, îl caracterizează în termeni laudativi după prestația din meciul de cupă cu Ingolstadt câștigat de Frankfurt cu 1-0: "N-am mai văzut un asemenea fotbalist. Băiatul ăsta e scandalos de bun".

Inclusiv colegii de echipă l-au elogiat pe tânărul apărător spaniol: "În acest moment, e cel mai bun jucător pe care îl avem. Îmi ușurează munca enorm", a mărturisit portarul Lukas Hradecky.

În aceste condiții, dacă va reveni la Madrid, Vallejo ar putea reprezenta concurența de care au nevoie titularii Varane și Ramos la Real Madrid și, în același timp, înlocuitorul ideal pentru veteranul Pepe.

sursa : marca.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1195417320492772
Nelutu Sabou  •  26 Octombrie 2016, 18:07

MORIENTES .. va spune ceva ?

capca1
capca1  •  26 Octombrie 2016, 15:45

Dar Steliano Filip ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close