INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

Noul Xavi? Urmașul fostel glorii catalane face senzație la echipa U14 a Barcelonei

Articol de GSP - Publicat luni, 24 aprilie 2017 00:00

Marele Xavi Hernandez, cel care a câştigat cu Barcelona 8 titluri în La Liga şi 4 Ligi ale Campionilor, are 37 de ani şi joacă acum în Qatar.

Dar Barca e posibil să mai promoveze în fotbalul mare un jucător de top cu acelaşi nume. Îl cheamă Xavi Simons , este olandez şi a fost adus în Academia Barcelonei, La Masia, în 2011, pe când avea 7 ani.

Acum e căpitanul echipei Under 14 şi se spune că e la fel de talentat ca fostul internaţional spaniol, campion mondial în 2010. Chelsea a încercat să i-l subitilizeze Barcelonei anul trecut, însă n-a reuşit să-i convingă pe părinţii băiatului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close