INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Noul ZLATAN! 11 goluri în 11 meciuri, iar șeicii i-au pus lacăt: "Nu îl dăm nici măcar împrumut!"

Jean-Kevin Augustin, foto: Guliver/gettyimages.com
Jean-Kevin Augustin, foto: Guliver/gettyimages.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 13:07

Plecarea lui Zlatan Ibrahimovici de la PSG a lăsat un loc liber în atacul campioanei Franţei.

Deşi au fost vehiculate o mulţime de nume în vară, Unai Emery a decis să se bazeze pe un jucător surpriză. Jean-Kevin Augustin este un produs al clubului parizian, în vârstă de doar 19 ani, scrie bleacherreport.com.

Evoluţiile foarte bune avute la naţionala sub 19 ani a Franţei, cu care a câştigat Campionatul European anul acesta, şi faptul că a fost cel mai bun marcator al turneului i-au atras atenţia tehnicianului spaniol.

"Am făcut progrese mari în faţa porţii, dar încă am mult de muncă ca să ajung la nivelul dorit. Nu ai cum să nu reuşeşti asta, când te antrenezi zilnic cu jucători imenşi", declara tânărul star după campionatul european din vară.

Are cifre mai bune decât aveau jucători precum Griezmann, Lacazette sau Martial la vârsta lui: 11 goluri în 11 meciuri a înscris Augustin pentru naţionala de tineret a Franţei, având o medie de un gol pe meci.

Cifre fantastice sezonul ăsta

Augustin a fost introdus în ultimele 10 minute ale partidelor cu Caen şi Dijon. A reuşit să marcheze un gol şi i-a oferit un assist lui Lucas Moura în meciul cu Caen, fără să greşească vreo pasă.

Preşedintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că Augustin sub nicio formă nu va pleca de la PSG, chiar dacă ar fi vorba de un împrumut.


Adrian Jitea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  21 Septembrie 2016, 15:33

Bravo man! Toaca-i!

agentul0007
agentul0007  •  21 Septembrie 2016, 13:31

ia aminte negoita ce zice asta . la noi dupa un meci doua bun ii vindem pe 200000 e.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează