INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Nu e pace în vestiarul lui PSG de când au fost transferați Neymar și Mbappe » Ies la iveală noi amănunte despre revolta mai multor jucători din lot

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 13:16

După transferul lui Neymar la PSG, pentru 222 de milioane de euro, au apărut mai multe probleme în vestiarul francezilor.

El Pais dezvăluie că pentru a-l aduce și pe Kylian Mbappe și pentru respecta Fair Play-ul financiar, PSG a decis în vară să pună pe lista de transferuri 8 jucători: Di María, Javier Pastore, Blaise Matuidi, Lucas Moura, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa, Serge Aurier și Thiago Silva. Dintre aceștia, Matuidi a plecat la Juventus, pentru 20 de milioane, și Aurier a fost vândut la Tottenham, pentru 25.

Până la urmă, PSG a rezolvat pe termen scurt problema, luându-l pe Mbappe sub formă de împrumut până în vara lui 2018, urmând ca apoi să-l achiziționeze definitiv. 

Decizia șefilor de la PSG i-a nemulțumit pe mai mulți jucători importanți din lot. Fotbaliștii rămași la PSG, inclusiv brazilienii, s-au simțit nedreptățiți de conducere.

Ulterior, Thiago Silva a schimbat taberele, trecând de partea lui Neymar,  care s-a certat de mai multe ori cu Edison Cavani în timpul meciurilor. Fundașul brazilian i-a luat apărarea lui Neymar și a spus că va executa penalty-urile pentru ca cei doi atacanți să nu se mai certe, nemulțumindu-l pe uruguayan, care era executantul obișnuit al loviturilor de pedeapsă.

Citește și: Orice pentru a-i face poftele lui Neymar » Gestul făcut de șeicul lui PSG pentru ca Edison Cavani să nu mai bată penalty-urile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazileon
bazileon  •  25 Septembrie 2017, 15:35

Profetice vorbele lui Lineker!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează