INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Nu-i e dor de Jose Mourinho » Pepe trimite săgeţi contra fostului antrenor: "Lumea nu ne mai urăşte ca pe vremea sa. Ne-am curăţat imaginea"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 14:19

Fotbalistul lui Real Madrid, Pepe, a oferit un interviu pentru presa din Spania. Fundaşul portughez îi apără pe Carlo Ancelotti şi pe Iker Casillas şi se ia de Jose Mourinho şi Cristiano Ronaldo, de ultimul din cauza momentului nepotrivit în care şi-a sărbătorit ziua de naştere.

"Mulţumesc Lui Dumnezeu că avem un antrenor ca Ancelotti. Casillas şi Ancelotti sînt doi oameni buni şi voi fi mereu prieten cu ei. Pe mine m-a ajutat foarte mult antrenorul. Mi-a spus: «Pepe, la calităţile pe care le ai trebuie să joci mai mult la anticipare, eşti rapid, eşti puternic şi vezi bine jocul»".

"Ne-am curăţat imaginea"
Apărătorul de 32 de ani era văzut drept unul dintre cei mai duri fotbalişti în perioada în care Real Madrid era antrenată de portughezul Jose Mourinho. Acum, Pepe respiră uşurat că tehnicianul nu mai antrenează în capitala Spaniei: "Nu-mi lipseşte. Indiferent unde jucăm acum în Spania, simţim că lumea nu ne mai urăşte ca atunci cînd ne antrena Mourinho. Madridul e un club foarte mare, ne-am curăţat imaginea".

Îl apără pe Casillas
Sub comanda lui Mourinho, Iker Casillas a avut parte de cea mai neagră perioadă din cariera sa, ajungînd să fie fluierat de propriii fani pe "Bernabeu". Pepe îl apără pe goalkeeper: "Iker e cel mai bun portar din lume în acest moment. E ciudat că este fluierat. Eu am plătit scump pentru că am spus că trebuie respectat pentru ceea ce a dat Spaniei. Era nedrept ce i se întîmpla. Oamenii au uitat de pe o zi pe alta ce a făcut Casillas pentru club, ce a dat fotbalului. Pe mine m-a durut toată chestia asta. Cînd ieşeam să-l apăr, părea că sînt cel mai bun prieten al lui Iker şi inamicul tuturor celorlalţi. El a suportat totul, e mai devotat culorilor decît oricine şi mereu se gîndeşte la binele clubului. Ar trebui să iasă într-o zi şi să spună tot ce s-a întîmplat cu Mourinho".

"Ronaldo a greşit!"
Despre Ronaldo, Pepe a spus:  "Cristiano va fi mereu pentru mine cel mai bun fotbalist din istorie. Fiecare om are dreptul să-şi sărbătorească ziua de naştere, dar n-a fost un moment potrivit cel ales de el (n.r. după înfrîngerea suferită în faţa lui Atletico Madrid, 0-4). Trebuie să ne respectăm clubul atunci cînd sărbătorim".

Prieten cu Busquets
Fundaşul portughez a vorbit şi despre felul în care este privit de microbişti:
"Nu sînt un fotbalist violent. Am învăţat mult. Cînd s-a născut fetiţa mea am încercat să mă schimb şi să demonstrez că nu sînt acel jucător violent cum cred mulţi. Cînd un om e la pămînt, unii vin şi-l lovesc. E uşor. Dificil e să-i întinzi o mînă. Poate voi fi prieten şi cu Busquets. Ce se întîmplă pe teren rămîne acolo. Facem greşeli. Iar eu am făcut multe greşeli".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
yoli
yoli  •  12 Martie 2015, 18:41

Penibil... tocmai unul dintre pitbullii lui Mou.

mishu_74
mishu_74  •  12 Martie 2015, 16:38

Casillas a fost si ramane un mare portar, dar pt orice jucator vine o vreme cand trebuie sa se retraga. io cred ca pt Iker a cam venit.de vreo ceva timp deja nu mai are reflexele pe care le avea, nu mai vede jocul cum trebuie. daca va continua, ma tem ca va iesi putin pe usa din dos si ar fi pacat.dar asta este, fiecare face ce vrea cu cariera lui.cat despre Pepe, el este un fundas violent si de un caracter cam indoielnic.

lenan
lenan  •  12 Martie 2015, 15:54

s-a trezit si taranul sa dea interviuri. ptiu drace...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close