INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

”Nu-l mai hărțuiți pe fotbalist!” » Discuții tensionate între Barcelona și Liverpool din cauza lui Coutinho

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 10:16

Barcelona a făcut trei oferte pentru Philippe Coutinho în această vară, însă Liverpool a refuzat să-l vândă pe brazilian. Detaliile discuțiilor dintre cele două cluburi purtate pe e-mail au fost scoase la iveală de publicația germană Der Spiegel.

Clubul catalan nu a făcut niciun secret din faptul că a înaintat trei propuneri ”cormoranilor”. După prima ofertă venită de pe Camp Nou – care a fost de 72 de milioane de lire sterline – echipa lui Klopp i-ar fi transmis spaniolilor că fotbalistul ”nu este de vânzare, indiferent de preț”.

Barcelona a revenit cu o a doua ofertă de 90 de milioane de lire sterline, la începutul lunii august. Răspunsul lui Michael Edwards, directorul sportiv al lui Liverpool, nu a întârzâiat să apară: ”Vă cer în mod amical să opriți hărțuirea lui Coutinho, făcută public și privat. Nicio sumă de bani nu ne va schimba gândirea”.

A treia propunere a catalanilor, 118 milioane de lire sterline, a fost comunicată clubului englez spre sfârșitul perioadei de transferări. Sursa citată menționează faptul că internaționalului brazilian i s-ar fi oferit un contract pe cinci ani, iar salariul total ar fi fost de 101 milioane de lire sterline.

Coutinho a vorbit săptămâna trecută, în premieră, despre ratarea transferului la Barcelona. ”Ceea ce s-a întâmplat a fost o ofertă și, în viață, uneori ești interesat, alteori nu, însă în cazul meu, așa cum știe toată lumea, eu și familia mea am dorit acest lucru.

Dar, așa cum am spus întotdeauna, este o mare onoare să primesc o astfel de ofertă de la un club atât de mare. Însă este, de asemenea, o mare onoare să fiu aici, la Liverpool, care este o echipă de nivel mondial”.

sursa: express.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  24 Septembrie 2017, 19:35

Nu e de vânzare indiferent de preț, ca mai apoi sa ii pună preț....oricum, nu cred că face fotbalistul atâta bănet

Vezi toate comentariile (1)
Comentează