INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA

Nu-l poate ajuta pe Chivu! Mutu nu va fi pe teren contra Milanului etapa viitoare

Sursă foto: Daylife
Sursă foto: Daylife

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2011 18:27

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a primit un cartonaş galben în prima repriză a partidei cu Cesena, din etapa a 31-a a campionatului Italiei, şi va fi suspendat pentru meciul cu AC Milan, informează site-ul firenzeviola.it

 

Mutu a fost avertizat în minutul 14 al întâlnirii cu Cesena. La pauza meciului Cesena - Fiorentina, scorul este egal 1-1.

Românu a fost unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren. "Brilianul" se poate considera vinovat pentru golul egalizator al Cesenei, pasa sa fiind interceptată de adversari iar faza încheindu-se cu devierea nefericită a lui Gamberini în propria poartă.

După acest rezultat, Fiorentina ocupă locul 9 în campionatul italian, cu 42 de puncte. Adversarul din etapa viitoare, Milan ocupă prima poziţie, la cinci puncte de Inter, formaţia unde evoluează Cristi Chivu.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA TOATE REZULTATELE ŞI CLASAMENTUL DIN SERIA A!

Mediafax

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează