INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - CLUB LEON, AZI, 21:30, DIGI SPORT 1

Nu Lionel Messi, nici Luis Suarez! Ei sînt fotbaliştii care l-au impresionat pe Luis Enrique în această vară!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 11:29

Luis Enrique a făcut o scurtă analiză a lotului pe care-l are la dispoziţie înaintea amicalului din această seară, contînd pentru Trofeul Gamper. FC Barcelona întîlneşte formaţia mexicană Club Leon, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1. 

Tehnicianul formaţiei blau-grana e încîntat de Dani Alves şi de Javier Mascherano: "Dani e fotbalistul nostru şi e într-o formă fantastică! E unul dintre titulari şi sper să şi rămînă aşa. Mascherano va juca titular, dar nu e exclus să rămînă şi pe bancă. Îmi oferă multe posibilităţi, îmi place mult cum se descurcă în centrul apărării, dar şi ca mijlocaş defensiv. Îl vom vedea jucînd pe ambele posturi în acest sezon. Ne oferă garanţii şi e o soluţie fantastică!"

"Lucho" îl va trimite diseară între buturi pe Claudio Bravo, dată fiind accidentarea lui Marc-Andre ter Stegen, care nu va fi disponibil nici pentru prima etapă din La Liga. "În privinţa postului de portar am preferinţele mele. Însă, oricare dintre cei 3 goalkeeperi pe care îi am în lot poate juca titular. Pe măsură ce se apropie startul sezonului, mi-e din ce în ce mai clar cine merită să joace".

Antrenorul de 44 de ani a explicat de ce a ales să-l cedeze pe Gerard Deulofeu la FC Sevilla: "Sub comanda mea a debutat, îl cunosc foarte bine şi nu ar fi putut juca minutele de care are nevoie la Barcelona. Are multe aspecte pe care trebuie să le îmbunătăţească. E decizia mea să-l cedăm la Sevilla".

Luis Enrique anunţă că Lionel Messi se va bucura în continuare de libertate totală în joc: "Citeşte jocul cu atîta uşurinţă, aşa că va avea libertate. Leo se exprimă cel mai bine pe terenul de joc. Are libertate totală. După ce l-am văzut antrenîndu-se sînt şi mai surprins de ceea ce ne poate oferi, dar vom evolua ca o echipă".

Tehnicianul catalanilor a dezvăluit că în această seară va juca şi Luis Suarez: "Impresia mea e că e un jucător de foarte mare calitate. Ştie cum jucăm şi e exact fotbalistul pe care-l aşteptam. Va intra şi el cîteva minute, va fi bine să-l vadă toţi fanii".

Barcelona speră să mai transfere jucători. În acest sens, Luis Enrique a spus: "Lotul nu e definitivat. Nici eu nu cred asta, nici ceilalţi oameni din club. Sîntem mereu deschişi variantelor care pot întări echipa".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
reddevill
reddevill  •  18 August 2014, 19:01

Lucho a spus multe, dar nimic. Diplomatie si nimic mai mult. Si eu sunt curios cum va arata Barcelona, multi au criticat transferurile, eu sunt de alta parere. Insa totul depinde de Messi, daca Messi va fi iar indolentul din sezonul trecut sau va arata iar pofta de joc care l-a facut cel mai bun jucator din lume. Enrique, pune biciul pe el! Realul ramane o echipa reactiva, in meciurile mari vorbesc, meciul cu Bayern ramane de pomina, Di Maria e perfect pe stilul asta. Daca-l vand, fac o mare greseala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close