INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Nu toată lumea laudă succesul lui Leicester: "Au fost norocoși, au avut 11 penalty-uri"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 13:28

Președintele lui West Ham, David Sullivan, este de părere că Leicester a câștigat campionatul Angliei cu noroc și declară că Tottenham sau Manchester City ar fi meritat mai mult să câștige.

"Știu cum au reușit. Au avut 11 penalty-uri, au fost norocoși. Ei nu au avut accidentați. Au utilizat doar 18 jucători tot sezonul. Au avut doi jucători care s-au autodepășit, au marcat mai multe goluri decât au înscris în toată viața lor. Au luat un mijlocaș fantastic.

Nu par a fi cu mult mai buni decât noi (n.r. West Ham). Pe de altă parte, Manchester City și Tottenham într-o zi bună sunt echipe cu adevărat bune, mai bune decât Leicester", a declarat Sullivan pentru Sky Sports.

Leicester City are cu șapte puncte mai mult decât ocupanta locului al doilea, Tottenham, cu două etape înainte de final. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
balauru48
balauru48  •  04 Mai 2016, 17:56

Au cu 7 puncte mai multe decât locul 2 ce draq. Au supermeritat titlul asta.

tandd
tandd  •  04 Mai 2016, 15:21
Postat de mariuss72 pe 04 Mai 2016, 14:37

Sa invoci norocul pentru asa parcurs inseamna ca esti un prost meschin lipsit de fairplay. Sa nu uitam ca Leicester e o echipa de jucatori aproape necunoscuti, dar care au resusit sa formeze o familie, care au pus pasiunea pentru fotbal mai sus de orice. Abia astept sa iasa filmul.

cu cine seamana la comentariu stii?))))))))) daca spunea ceva si de arbitri puteam sa jur ca e mimi sau reghe

adicn
adicn  •  04 Mai 2016, 15:17

Omul e de-a dreptul penibil :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează