INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GLASGOW RANGERS

Numai Gascoigne putea să facă asta! Dezvăluire după 20 de ani: de ce a ratat lovitura de start la meciul lui Glasgow

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 10:08

Celebrul Paul Gascoigne a jucat timp de 3 ani la Glasgow Rangers, între 1995 și 1998. Mijlocașul a povestit o întîmplare amuzantă despre perioada petrecută în Scoția.

Gazza a explicat la microfonul televiziunii scoțiene cum a ratat odată lovitura de start într-un meci al lui Glasgow din cauză că era prins într-un joc de golf pe calculator.

"Odată, l-am văzut pe doctor la el în cabinet. L-am întrebat ce face și mi-a zis că joacă golf pe calculator. Am zis să arunc și eu o privire, mai ales că mai erau 15 minute pînă la lovitura de start, iar eu deja mă încălzisem.

M-a prins jocul pe calculator, mai ales că reușeam să trimit bila dintr-o singură lovitură în gaură.

Deodată, unul dintre asistenți vine la mine și îmi strigă: Gazza, e 15:05, te așteaptă toată lumea! Uitasem că începe meciul și cînd am ieșit pe teren am văzut că arbitrul se uita ciudat la mine. Mi-am cerut scuze și i-am zis că mă jucam cu degetele la vestiar".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează