INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

O nouă bombă pentru United? Mourinho îl vrea în continuare pe Zlatan Ibrahimovici

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 09 iulie 2017 20:45

Suedezul Zlatan Ibrahimovici ar putea semna un nou contract cu Manchester United în ianuarie 2018, atunci când va fi complet refăcut, după grava accidentare avută în aprilie, în timpul meciului cu Anderlecht din Europa League.

Atacantul se află în prezent la baza de antrenament Carrington, unde își urmează programul de recuperare.

Recent, echipa lui Jose Mourinho i-a găsit un înlocuitor jucătorului suedez, transferându-l pe Romelu Lukaku de la Everton, pentru 75 de milioane de lire sterline.

Surse de pe ”Old Trafford”, preluate de publicația britanică Mirror, anunță că Ibrahimovici ar putea să-și facă un come-back de senzație la Manchester United, dacă antrenorul portughez va avea nevoie de mai multă forță în ofensivă, în ianuarie.

Clubul englez a încercat să-i prelungească contractul lui Ibrahimovici cu un an, înainte de a se accidenta, dar au existat și oferte pentru suedez din Statele Unite și China.

Acum, jucătorul a fost impresionat de grija oficialilor ”diavolilor roșii”, care i-au propus să folosească baza de pregătire de la Carrington pentru recuperare.

Zlatan a venit la Manchester United liber de contract de la PSG, în vara lui 2016. Atacantul, care va împlini 36 de ani în octombrie, este cotat la 10 milioane de euro de transfermarkt. El a avut un sezon de excepție pe ”Old Trafford”, unde a înscris 28 de goluri în cele 46 de meciuri disputate în toate competițiile.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  10 Iulie 2017, 11:12

Zlatan ramane Zlatan orice s-ar intampla cu el. Da' nici cu Mourinho nu mi-e rusine. 2 personalitati extrem de pronuntate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close