INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

O nouă eră la Arsenal! Ce antrenor este favorit să-i ia locul lui Arsene Wenger pe banca "tunarilor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Cristi CozmaciucJURNALISPORT - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 15:52

Ralph Hasenhuttl, 49 de ani, antrenorul revelaţiei RB Leipzig, a dus echipa germană pe primul loc în Bundesliga, iar acum este favorit să-i ia locul lui Wenger la Arsenal.

Francezului, manager la echipa din nordul Londrei încă din 1996, îi expiră contractul la finele acestui sezon, iar Hasenhuttl, care a mai antrenat-o pe Ingolstadt în stagiunea trecută, nu neagă că el ar fi favorit să îi preia poziţia.

"Acest zvon nu îmi afectează reputaţia. S-a investigat bine, există mult adevăr în el", a declarat recent austriacul. "Am auzit și alte numiri mult mai exagerate decât cea a mea ca succesor al celui mai longeviv antrenor din Anglia", a mai adăugat Hasenhuttl.

"Am un contract de 3 ani aici la Leipzig și mi-am stabilit obiectivul de a dezvolta această echipă în continuare. Nu mă interesează astfel de zvonuri. Nu trebuie să ne gândim mult la asta. Simt că mi-am găsit norocul la Lepizig" a declarat antrenorul de 49 de an cu privire la actuala sa aventură la Leipzig.

Ralph Hasenhuttl a mai antrenat Unterhaching, VfR Aalen și Ingolstadt, singura performanţă remarcabilă fiind promovarea în Bundesliga pentru prima oară a celor de la Ingolstadt, în 2015.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
red77
red77  •  03 Decembrie 2016, 17:21

REGAY !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează