INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

O sută pe loc! » Loţi şi Piţi au concurenţă în draci pentru postul de selecţioner al Belgiei

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 12:40

Ceea ce părea a fi un duel la pas între Victor Piţurcă şi Ladislau Boloni a devenit ditamai campania :D

Şefii federaţiei de fotbal de la Bruxelles au avut mai mult noroc decât FRF când au declanşat căutarea unui nou selecţioner. După eliminarea în "sferturi" la Euro, n-a fost nevoie să bată Europa în lung şi-n lat, pentru a convinge un antrenor să preia jobul lui Marc Wilmots. Au postat doar un anunţ pe site şi au primit peste o sută de scrisori de intenţie, de pe cinci continente, scrie ediţia electronică a cotidianului "Le Soir".

Metoda de angajare a stârnit iniţial îndoieli. În general, numele mari din fotbal nu trimit CV-uri pe Internet la federaţii. Dar şeful comitetului de selecţie, de la Federaţia belgiană, a confirmat că inclusiv supertitratul Marcello Lippi, printre altele, fost campion mondial cu Italia, s-a înscris în cursa pentru conducerea tehnică a "dracilor roşii".

Dintre cei peste o sută de candidaţi, au fost triate "40 de nume serioase", dintre care, până la sfârşitul săptămânii viitoare, se vor alege 5-6 finalişti. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  03 August 2016, 14:09

Metoda e interesanta, dar terminati cu tampeniile, Boloni si Piturca nu au absolut nicio sansa sa ocupe postul de selectioner al Belgiei! Zero. Nici macar intre finalisti.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 August 2016, 12:58

Pai am vazut ca si Alpin si a trimis C.V. ul e la concurenta cu a l vaalahului ...aceleeasi sanse le au si Vasile Boloni cu Piturca sa ajunga antrenorii Belgiei ...

onduku
onduku  •  03 August 2016, 12:53

Concurenta ***? Cum sa scrii asa ceva, JURNALISTULE? ***? Rusine, asta nu e jurnalism! In viata mea nu mi-a fost dat sa vad asa ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează