INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATENTAT

O ţară a ştiut de atacurile teroriste asupra Turciei! A interzis deplasările echipelor de fotbal în cantonamente

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 09:25

Aseară a avut loc un atentat terorist în care au murit 36 de oameni şi au fost peste 140 de răniţi pe aeroportul Ataturk din Istanbul. (Detalii + video, foto - AICI)

Astăzi a apărut o nouă informaţie conform căreia o ţară a ştiut de posibilul atac asupra Turciei.

  Iran a ştiut de posibilele atacuri teroriste din Turcia şi a interzis deplasarea a nu mai puţin de 6 echipe pe ultima sută de metri, notează adevărul.roEsteghlal, Teraktor-Sazi, Sepahan, Sia Jamegan, Foolad şi Padideh trebuiau să efectueze cantonamente în Turcia, însă Ministerul de Externe le-a interzis să meargă, susţinând că vor fi atacuri teroriste.

Chiar dacă şi-au plătit stagiile de pregătire şi au contestat decizia guvernului, formaţiile nu au avut nicio şansă şi au mers spre alte destinaţii, precum Armenia, conform sursei citate.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sibelius
sibelius  •  29 Iunie 2016, 15:16
Postat de paulg40 pe 29 Iunie 2016, 12:57

Pai si SUA si israel stiau.Ca doar ele le fac!Toata lumea vorbeste si scrie in mass media internationala.Numai la noi nu!

Da, da...o grup mare de *** blocheaza accesul romanilor la adevaratele stiri. Noroc ca ne informezi tu promt!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Iunie 2016, 16:46

De parca nu stie toata lumea ca in Turcia au fost (si probabil ca mai urmeaza) atentate......Sigur, numai Iranul stia de treaba asta....Ce mi se pare interesant e ca inca se promoveaza la greu in Europa turismul catre Turcia, Erdogan e tare de tot pe pozitie se pare, daca era vorba de alta tara cu atatea atentate in ultima vreme, nici o agentie din Europa nu ar mai fi vandut nici macar 1 bilet pentru concediu in tara respectiva. Dar daca e vorba de Turcia, se vand biletele ca painea calda....in continuare.

paulg40
paulg40  •  29 Iunie 2016, 12:57

Pai si SUA si israel stiau.Ca doar ele le fac!Toata lumea vorbeste si scrie in mass media internationala.Numai la noi nu!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează