INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

O vedetă a Barcelonei cu PSG vrea să plece de la catalani: "Jocul meu stagnează"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat joi, 16 martie 2017 15:27

Rafinha, mijlocaşul Barcelonei, se gândeşte tot mai serios să părăsească formaţia blaugrana la sfârşitul sezonului, motivul principal fiind acela al lipsei de progres pe plan personal, scrie Sport, ziarul de casă al catalanilor.

Cotidianul spaniol susţine că jucătorul, în vârstă de 24 de ani, s-ar fi plâns de acest lucru apropiaţilor săi. Rafinha crede că jocul lui a stagnat şi nu dispune de continuitatea necesară la echipă, unde nu a primit foarte multe minute în partidele importante, însă asta şi din cauza faptului că a suferit mai multe accidentări.

În stagiunea actuală, brazilianul a evoluat în 26 dintre partidele Barcelonei, din toate competiţiile, reuşind să înscrie de 7 ori. Acesta a fost titular şi în partida de poveste a catalanilor, de saptămâna trecută, contra celor de la PSG, când a evoluat 76 de minute.

Un alt factor important în luarea acestei decizii de către Rafinha, este plecarea lui Luis Enrique de la echipă, la finalul acestui sezon, antrenorul de pe Camp Nou fiind unul dintre susţinătorii mijlocaşului.

Mazinho, tatăl şi impresarul lui Rafinha, a primit deja oferte din Premier League, Serie A şi Bundesliga, însă decizia jucătorului de a părăsi clubul catalan nu este încă definitivă, foarte importante fiind minutele pe care acesta le va primi din partea lui Enrique până la finalul sezonului.

15 milioane euroeste cota jucătorului, conform transfermarkt.com

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează