INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

O vedetă a Barcelonei și a Spaniei face un anunț neașteptat: "Pique președinte, Xavi manager și eu antrenor" :O

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 10:58

Intervievat la emisiunea radio "El Partidazo de COPE", Sergio Busquets, 28 de ani, a vorbit despre rivalitatea cu Real Madrid și de relația dintre jucătorii celor două rivale la națională.

Mijlocașul a comentat și declarațiile lui Sergio Ramos după revenirea Barcelonei cu PSG, despre care acesta a spus că "a fost una istorică din toate punctele de vedere".

"Trebuie ca înainte de toate să avem respect. Uneori se întrece măsura pentru că e vorba de eterna rivală.

Să spună ce vor, eu nu voi intra în acest război. Sunt momente în care gândești ceva, spui alta, vii la națională și uiți. Nu trebuie insistat pe asta, sunt lucruri care se întâmplă și atât.

Mă consider o «pasăre rară» în fotbal. Nu îmi place să dau interviuri, să intru în polemici. Nu am profiluri pe rețelele de socializare, mă dedic fotbalului și cam atât. Îmi place să trec neobservat, dar înțeleg că și mediatizarea e parte din munca mea", a spus Busquets.

"Mi-ar plăcea să-mi închei cariera în Statele Unite și apoi să fiu antrenor. Pique președinte, Xavi manager general și eu pe bancă... nu sună rău deloc, eh?"
Sergio Busquets

"Sunt mulți ani de când Ramos și Pique sunt la națională împreună, au mai fost declarații războinice, dar aici se înțeleg de minune. Aici Sergio e căpitan și are ierarhia de partea lui, Pique are mai multă influență în vestiarul Barçei"
Sergio Busquets

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează