INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

O vedetă a lui Real Madrid vrea să plece de pe ”Santiago Bernabeu” » Marile cluburi europene, precum Juventus, Manchester City și Barcelona se bat pentru semnătura lui

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 21 februarie 2017 19:58

Isco, playmaker-ul lui Real Madrid, intenționează să părăsească formația spaniolă la sfârșitul sezonului, iar cele mai mari echipe din Europa sunt în cursă pentru a-l transfera.

Fotbalistul, în vârstă de 24 de ani, dorește să joace mai mult ca titular, însă el își găsește cu greu loc în echipa condusă de Zinedine Zidane. Din acest motiv, mijlocașul se gândește tot mai mult la o mutare la vară.

Juventus, Chelsea și Manchester United sunt echipe care și-l doresc și ele ar putea trimite oferte pentru internaționalul spaniol. Însă, ultimul club interesat de mutarea lui Isco este chiar Barcelona, care l-ar putea integra perfect în linia de mijloc, în spatele trio-ului Messi, Neymar și Suarez.

Jucătorul se gândește la viitorul său: ”Sunt calm. Ceea ce mă îngrijorează este faptul că nu am suficiente meciuri. Cariera de fotbalist este scurtă. Sunt fericit aici și aș rămâne mulți ani. De acum și până la sfârșitul sezonului voi lua o decizie. Viitorul meu este în joc”, a declarat Isco.

Fotbalistul a venit la Real Madrid de la Malaga, în anul 2013. Spaniolul, care este cotat la 35 de milioane de euro de transfermarkt, a jucat pentru echipa de pe ”Santiago Bernabeu” peste 100 de meciuri în La Liga, iar în acest sezon el a evoluat în 15 partide și a înscris de 5 ori, în campionat.

sursa: calciomercato.com, ibtimes.co.in

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează